A www.kozti.hu honlapra (a továbbiakban „Honlap”) történő belépéssel Ön elfogadja az alábbi feltételeket:


A www.kozti.hu webszájton található tartalom a KÖZTI Zrt. kizárólagos szellemi tulajdona. A KÖZTI Zrt fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A honlap tartalmának reprodukálása vagy használata az általános web-böngészésen túl nem engedélyezett.

A KÖZTI Zrt. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Honlap egészének vagy részének (szöveg, grafika, védjegy, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.

A Honlap tartalmának egyes részeinek saját, nem üzleti célú használata esetén mindenkor szükséges forrásként a KÖZTI Zrt. megjelölése és a Honlapra (http://www.kozti.hu) való hivatkozás. A Honlap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti, vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. A felhasználásnak minden esetben meg kell felelnie a hatályos jogszabályi rendelkezéseknek, így különösen a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezéseinek.

A Honlap oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, tilos azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt a nyilvánossághoz bármely módon közvetíteni.

Tilos továbbá a Honlap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A Honlapról értesüléseket csak a Honlapra való hivatkozással lehet átvenni, úgy hogy az átvevő nem módosíthatja az eredeti információt és köteles a Honlapra utaló egyértelmű hivatkozást minden későbbi hivatkozásnál is feltüntetni.

Domainjeink neve, valamint a KÖZTI név és logó szerzői jogi védelem alatt áll, felhasználása - hivatkozás kivételével - kizárólag a KÖZTI Zrt. előzetes, kifejezett írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

A Honlap jogosulatlan felhasználása büntetőjogi és polgári jogi következményeket von maga után. A KÖZTI Zrt. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. A Honlap és a hozzá tartozó oldalak tartalmát és kialakítását a nemzetközi és magyar törvények védik.